rideATAXIA 2021 in NL

#FARemmenStoppenGenezen

Wat is rideATAXIA Europe 2021 – De FAntastische Fietstocht ?

rideATAXIA is een fondsenwervingsprogramma vanuit de Friedreich’s Ataxia Research Alliance (FARA) georganiseerd op meerdere locaties in de USA. Er zijn altijd meerdere (fiets)routes voor verschillende niveaus, ondersteuning onderweg en heerlijk eten na de rit.

FARA werkt ook samen met internationale organisaties zoals de Stichting-FAN. Dit om rideATAXIA-evenementen op verschillende locaties wereldwijd te verwezenlijken.

Voorbeelden van internationale evenementen zijn:

Wanneer u deelneemt aan een rideATAXIA-evenement, doet u mee aan de wereldwijde inspanning om FA te genezen en daarmee te bannen.

De FAntastische fietstocht zal op 11 September 2021 plaatsvinden. Start en finish bij wielervereniging TML Dommelstreek in Geldrop, vlakbij Eindhoven!

Als je een idee wilt krijgen hoe tof het is om aan een rideATAXIA deel te nemen, lees dan vast het bericht van Marieke over de rideATAXIA 2019!
Ondersteuners

rideATAXIA Europe 2021 heeft gelukkig een aantal firma's die ons actief ondersteunen. Kijk maar eens op de volgende websites of ze bij jouw projecten ook kunnen helpen:
Stacks Image 16
Studio040 - De omroep voor Groot-Eindhoven

Studio040 is de Stadsomroep van Eindhoven en omgeving. De redactie maakt dagelijks een journaal, dat vanaf 18 uur te zien is op televisie. Op de radio zijn er doorlopend (journalistieke) programma’s, met eigen nieuwsbulletins op het halve uur met lokaal en regionaal nieuws. En op onze website is altijd het laatste nieuws te vinden uit de regio Groot Eindhoven.
Naast het journalistieke, ‘harde’ nieuws, is er bij Studio040 ook aandacht voor andere thema’s die leven in de stad. Sport bijvoorbeeld, met voetbal (PSV, FC Eindhoven en de dames van PSV/FCE), hockey, zwemmen, honkbal en ijshockey, om maar wat te noemen. Met live verslagen op de radio, aandacht op internet en op televisie, in de vorm van een eenmalige special, of wekelijks programma.
Stacks Image 21
CanDoMedia - Olaf Koenen

In de loop der jaren heb ik ervaring als vrijwilliger bij diverse lokale omroepen en vrijwilligersprojecten opgedaan en is gebleken dat ik graag projecten leid. Ik vind het heerlijk om met mensen samen te werken en er voor te zorgen dat een goed eindresultaat behaald wordt.
Omdat het werken met vrijwilligers net even anders is dan het werken met professionals ben ik in staat om mensen te motiveren en te begeleiden. Ik kijk naar waar iemand goed in is en haal zo het beste uit de mensen.